maanantai 28. toukokuuta 2012

Viimeinen kouluviikko





Ensiviikolla alkaa ahkera uurastus, kun koulunpenkki vaihtuu labran kuhinaan. Meillä tätä koulua kestää yllättävän pitkään kesän puolelle ja kateus on lähes iskenyt, kun muut ovat hehkuttaneet kesälomaa jo viikkoja. Täysin kade en kuitenkaan ole, sillä tällä hetkellä jokainen minuutti koulussa on arvokasta työaikaa! Eikä sitä lomaakaan taida olla juuri tiedossa.. :)


Aurinkoisen päivän vastapainoksi löytyi vähän turhankin synkkiä, sateisia kevätkuvia. Pian siis valmistun tähän ammattiin, mikä on toisaalta hyvin jännittävä asia. Tulevaisuus on jotenkin niin auki, kun ei tiedä esimerkiksi toimeentulosta varmasti mitään joulukuun toiselta puolelta! Toivoisin kovasti, että saisin heti melko mieluisan työpaikan, jotta voisin tehdä mahdollisimman paljon hommia ennen kevättä, kun luku-urakka alkaa. Hakukaupunki on edelleen kysymysmerkki, sillä tunteet vetävät etelään mutta järki taas tänne hieman pohjoisempaan. Kannustavista kommenteista täällä blogissa joskus kauan sitten tosin tajusin sen, että pisterajat ovat todella vain rajoja, joita ei kannata liian sokeasti tuijottaa. Mietin, että pitäisiköhän sitä tehdä sellainen kakkossuunnitelma opiskelua varten ensi vuodeksi, vai suoraan pysytellä töissä välillä. Jännittävää, kun on niin paljon vaihtoehtoja!


Olen nauttinut paljon tästä "lukemattomasta" keväästä. Tietenkin on todella tyhjä olo, kun tietää ettei ole mitään mahdollisuutta päästä opiskelemaan syksyllä, kun ei ole edes hakenut. Kuitenkin olen ehtinyt tehdä paljon sellaisia asioita, mihin ei ole aikasemmin aikaa riittänyt. Esimerkiksi urheilu on sellainen, mistä oon kyllä nauttinut äärimmäisen paljon! Parisuhteesta kuitenkin huomaa heti, että melkoista kiirettä ja stressiä tässä keväällä on ilmassa. Onneksi tämä on vain yksi vuodenaika.

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti