perjantai 27. tammikuuta 2012

Kirkastuu, sumenee



Kiireet alkaa vihdoin helpottaa, ehtii hengittää.

Jouduin jättämään neurofysiologian tentin väliin noiden aikasempien kiireiden takia. Minkä taakseen jättää sen eestään löytää, ja nyt sitten lukulistalla onkin kliinisen yleisfysiologian jälkeen lisää neuroa.

Seminaarin sentään sain tehtyä, ja vaikka tuotos oli oikeesti tosi huono niin tekemiseen käytetty työ oli tärkeämpää. Saisi siitä hyvänkin tehtyä, kun huonous johtui enemmänkin kiireestä kun lähteistä, mutta eipä asia mulle kovin tärkeä ole.

Seuraavaksi teen sämpylöitä. Reseptin nappaan mun parilta kaikkien aikojen suosikkibloggaajalta pastanjauhannasta jotka taisivat napa sen taikatiinulta, porkkanaa, pellavaa ja kauraa tiedossa. Katsotaan kuinka pomminvarmoja ovat, sillä mun leipomiset on yleensä ensimmäisellä kerralla suoraan kuin jostain painajaisesta. Jauhajat on aina ollut sellainen pomminvarma blogi, että oli mitä tahansa minkä täytyy onnistua niin sillon resepti haetaan tuolta.

Kesätyöt on tietysti myös ajankohtaisia, onneksi ne pitäisi olla jo näillä opintopisteillä melko selvä juttu. Tämä kesä menee opiskelupaikkakunnalla töissä, joudun siis etsimään uutta työpaikkaa vaikka edellisestä olisi ollut satavarmasti töitä. On vain liian kallista maksaa kahta vuokraa, varsinkin jos haluaa pitää viikon kaksi lomaa. Ja varsinkin, jos haluaa olla sen loman Italiassa!

Jotenkin on vaikeaa hengähtää kun on tehnyt niin paljon. Toivottavasti stressi laukeaisi pian, eikä jäisi tälleen kalvamaan niinkun usein käy. Tämäkin päivitys on näin lyhyt ja sekava, koska sellainen olo mulla on viime viikot ollut. Lyhyt olo mulla on kyllä aina, sekavuus vaihtelee :)

Nyt sämpyöiden kimppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti